Lita allmänt sådär om andra bloggar

VAD tycker ni om Blondinbellan som brunhårig? Hiss eller diss? Vi förstår inte hur hennes blogg går runt, för hur kul är det egentligen att läsa om allt hon stoppar i sin käft och hur hon förskönar allt? I hennes värld är allt som på rosa fluffiga moln.

Nästa person vi vill se nyfärgad är såklart Kissie. För visst skulle hon se lite mer ut som en människa i brunt hår? Fast själva grejen är väl att hon vill se ut som en barbie eftersom hon anser att barbie p e r f e k t. Då vill vi bara påpeka att hon totalt misslyckats! Och att det inte enbart finns blonda barbies. Skulle kanske vara på sin plats att samtidigt påpeka den stora skillnaden mellan Kissie och Barbie. Se själva:



Ser ni skillnaden vi var ute efter? BARBIE ÄR SNYGG i jämförelse med Kissie. Kolla den perfekta "huden" på dockan. Någon make-up artist som känner sig manad att ta sig an Kissie & ge henne en makeover? Det är svårt att förstå hur man medvetet väljer att sminka sig som Kissie gör. Majgad!
Och på tal om perfektion, vi tror inte helt på det. Men vi är så nära perfektion man kan komma.


Gissa pattarna!


Bilden är lånad.

Är det Kissie, Paow, Dessie eller kanske någon annan fjårtiz? Skulle kunna vara vemsom av dem, men nu var det Paow som ville visa pattarna. Man kan ju fråga sig varför? Vi har såklart svaret, så ni behöver inte fundera längre. Are you ready? Hon är osäker och vill bara ge er sken om att hon tycker att hon är snygg! Vi skulle kunna lägga ut sådana bilder också, men ni skulle dö av vår skönhet. Ni skulle bli så sjukligt avundsjuka. Sedan är det ju lite så att vi behöver inte den bekräftelsen eftersom vi har självförtroendet och vetskapen om att vi är snyggast och sexigast.


Kommentarer
Postat av: STorebror

Hahaha. Hade ni haft något att visa hade fokus legat på det och inte på att hacka på andra bloggare/bloggerskor!



Sopor.

2009-09-20 @ 02:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0