Saker vi hatar:

- Tjejer med silikonbröst. Gud skapade er som ni är, var stolta över det ni fick istället. Alla kan somsagt inte födas som vi med perfekta boobies som vi. Ni blir ändå så jävla fula med era låtsaspattar. Misslyckade människor gör låtsaspattar. Punkt slut.

- Feta människor framförallt de i för små kläder som mest ser ut som korvskinn. Ni vet som Hertiginnan? När man säger att man använder kläder i för liten storlek för att framhäva sina former har man gett upp hoppet. Man låtsas acceptera läget eftersom man är för slö för att gymma och har för dålig karaktär till att motstå kakfatet.

- Fejkblondiner med fetingutväxt. Hallå, har ni inte råd med hårfärg trots att ni är "storbloggerskor"?

- Solariebränna som får er att se skitiga ut! Ni är medvetna om riskerna ellerhur? Det är 75% större chans att drabbas av cancer om man solar. Varför lägga sin i cancergrillen medvetet? Ni kommer få rynkor, ni får läderhud och, ja risken finns att DU drabbas. Solarie känns så 2008. Hört talas om b u s?

- Rosa mjukisdressar. Det är så fjortis hallå! Ni tror ni är sexiga men majgad kolla era hängrövar! Inte nog med det, ni ser så äckligt luffiga ut. Nästan så ni passar in på Stockholms bakgator.


Kommentarer
Postat av: Sofie

lilla vännen jag vet att jag är rund? några problem med de?

2009-09-20 @ 01:14:04
URL: http://soroo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0